Tietosuojaseloste

Kultaisen Ruusuristin Koulun rekisterin tietosuojaseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10§ ja 24§ mukainen.

 

1. Rekisterinpitäjä

Verkkosivustomme osoite on: https://www.kultainenruusuristi.fi.

 

2. Yhteystietomme

Kultaisen Ruusuristin Kansainvälinen Koulu (Lectorium Rosicrucianum Ry)
Ulvilantie 27 b-talo
00350 Helsinki
info@kultainenruusuristi.fi
Y-tunnus: 3049826-8

 

3. Rekisterin nimi

Kultaisen Ruusuristin Koulun rekisterin tietosuojaseloste

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään Kultaisen Ruusuristin verkkosivuston parantamiseen ja viestintään, kuten uutiskirjeiden toimittamiseen ja kampanjoiden hallinnointiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilötiedot
  • Yhteystiedot
  • Tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja -kielloista
  • Tieto suoramarkkinointikampanjoihin osallistumisesta

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjää koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti käyttäjältä itseltään palvelujen käytön ja rekisteröitymisen yhteydessä.
Verkkosivustojen kävijämääriä ja muita yleisiä anonyymejä tietoja seurataan analytiikan ja evästeiden avulla tai muuta vastaavaa tekniikkaa käyttäen.

Käytämme evästeitä

Sivustomme käyttää evästeitä ja käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa, esimerkiksi, internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät. Palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Sivustoilla evästeiden avulla kerätään tietoa esimerkiksi siitä

  • kuinka paljon sivustolla on käyttäjiä
  • millä päätelaitteilla sivustoa on käytetty
  • mistä verkko-osoitteesta verkkosivuston käyttäjät ovat saapuneet sivustolle
  • millä yksittäisellä sivulla käyttäjät ovat vierailleet

 

Verkkoanalytiikkatyökalu Google Analytics käyttää evästeitä tilastotietojen keräämisessä. Tietoja kerätään, jotta voidaan analysoida kävijämääriä, sisällön kiinnostavuutta ja palvelun käyttötapoja sekä kehittää verkkosivustoa.

Sivuillamme on painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Voit poistaa evästeemme näin:

Voit muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista. Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org/how-to-delete-cookies/

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi.

Analytiikkatunnisteista voi kieltäytyä ottamalla käyttöön selaimen Do Not Track -toiminnon ja asettamalla selain hylkäämään kolmannen osapuolen evästeet.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteritietoja voidaan jakaa Kultaisen Ruusuristin Koulun sisällä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Koulun sivuston palveluntarjoajien (Google, Facebook, MailChimp) evästeiden käyttö mahdollistaa tietojen keräämisen ja välittämisen ko. palveluntarjoajille.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä käsitellään luottamuksellisesti, ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena, vaan virtuaalipalvelimella.

 

9. Rekisteriin tallennettujen tietojen tarkastus

Käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle sähköpostitse.

Käyttäjällä on myös oikeus kieltää, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja rekisteristä.

//To change logo link to the main site