Tietosuojaseloste

Kultaisen Ruusuristin Koulun rekisterin tietosuojaseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10§ ja 24§ mukainen.

1. Rekisterinpitäjä

Verkkosivustomme osoite on: http://www.kultainenruusuristi.fi.

2. Yhteystietomme

Kultaisen Ruusuristin Kansainvälinen Hengenkoulu
Ulvilantie 27 b-talo
00350 Helsinki

info@kultainenruusuristi.fi

3. Rekisterin nimi

Kultaisen Ruusuristin Koulun rekisterin tietosuojaseloste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään Kultaisen Ruusuristin palveluiden kehittämiseen, asiakasviestintään ja markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja -kielloista
Tieto suoramarkkinointikampanjoihin osallistumisesta

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjää koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti käyttäjältä itseltään palvelujen käytön ja rekisteröitymisen yhteydessä.
Verkkosivustojen kävijämääriä ja muita yleisiä anonyymejä tietoja seurataan analytiikan ja evästeiden avulla tai muuta vastaavaa tekniikkaa käyttäen.

Käytämme evästeitä

Sivustomme käyttää evästeitä ja käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa, esimerkiksi, internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät. Palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.  Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Sivuillamme on painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Haluatko poistaa evästeemme?

Voit muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista. Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org/how-to-delete-cookies/

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteritietoja voidaan jakaa Kultaisen Ruusuristin Koulun sisällä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä käsitellään luottamuksellisesti, ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena, vaan virtuaalipalvelimella.

9. Rekisteriin tallennettujen tietojen tarkastus

Käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle sähköpostitse.

Käyttäjällä on myös oikeus kieltää, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja rekisteristä.