Osallistu toimintaamme

Mistä ihminen tulee?
Minne menemme maisen elämän päätyttyä?
Miksi elämme tässä maailmassa?
Ketkä ovat luoneet/kuka on luonut maailman?
Mitä elämä on?

Ellei totuus olisi löydettävissä ihmisen sisältä, kenestäkään ei koskaan tulisi etsijää eikä hän esittäisi näitä kysymyksiä. Kultaisen Ruusuristin Hengenkoulu tahtoo auttaa etsijää saavuttamaan itsetuntemuksen, tulemaan toisin sanoen gnostisesti tietoiseksi, niin että hän löytää vastauksen näihin ja muihin keskeisiin elämänkysymyksiin. Gnostista tietoisuutta ei voida hankkia opettelemalla eikä jäljittelemällä esimerkiksi jotakin mestaria. Kysymyksessä on itseauktoriteetin ja itsevapaamuurariuden tie, joka kuljetaan vapaaehtoisesti.

Tilaa Tutkimusmatkat

Tutkimusmatkat ovat johdanto Kultaisen Ruusuristin Hengenkoulun filosofiaan ja koostuvat kahdeksasta osasta, jotka postitetaan kerran viikossa. Niiden aihepiirit ovat:

  1. Ruusuristin ja Gnosiksen keskinäinen yhteys
  2. Kaksijakoinen ihminen
  3. Ihmisen sisäinen kutsumus ja tehtävä
  4. Ihminen ja mikrokosmos
  5. Avoin sydän
  6. Uusi ajattelu
  7. Toteutus tässä ja nyt
  8. Transfiguraatiopolku

 

Tutkimusmatkojen aikana toivomme sinun olevan meihin yhteydessä. Älä arkaile esittää kysymyksiä ja ajatuksiasi.

Tutkimusmatkat >

Aineistomme tilaajana saat Uutiskirjeen,

joka postitetaan sähköpostiisi kuukausittain. Sen aineistona ovat otteet kirjallisuudestamme, joiden pohjalta voit halutessasi osallistua keskusteluun keskustelupiirissä sekä ajankohtaisia tietoja.

Liity keskustelupiiriin

Kaikille avoimet ja ilmaiset keskustelupiirit järjestetään pandemian aikana kerran kuussa online. Keskusteluaineisto lähetetään alkukuusta uutiskirjeiden, Pentagrammi-lehtien ja Tutkimusmatkojen tilaajille sähköpostin liitteenä. Keskusteluun voi osallistua matalalla kynnyksellä, mukaan tulo ei edellytä koko aineistoon perehtymistä. Yksikin itselle tärkeä ja mieltä askarruttava kysymys riittää. Linkit lähetetään sähköpostitse etukäteen.

Katso videoitamme ja kuuntele äänitteitämme

Aineisto on vapaasti saatavilla kotisivuillamme:

Äänitteet >

Videot >

Tilaa kirjojamme ja Pentagrammi- aikakauslehden aiempia vuosikertoja tai yksittäisiä lehtiä

Meillä on verkkokauppa, jossa myymme Kultaisen Ruusuristin suomennettuja kirjoja. Kuuntele kunkin kirjan esittely ja/tai kuuntele lyhyt äänite kirjan tekstistä kotisivuiltamme.  Vuoden 2019 loppuun saakka ilmestyneen Pentagrammi-lehden aiemmat vuosikerrat ja yksittäiset lehdet ovat tilattavissa kotisivuiltamme edulliseen hintaan. Kansainväliseltä sivulta www.goldenrosycrosscommunity.org voit tilata englanninkielisiä kirjoja.

Kultaisen Ruusuristin kirjakauppa >

Tutustu englanninkielisiin kansainvälisiin sivuihimme

pysyäksesi ajan tasalla hyvin monipuolisista ja kiinnostavista ajankohtaisaiheista. Sivustoilla on runsaasti luettavaa sekä kuunneltavaa ja katseltavaa kuten esitelmiä, seminaareja ja podcast-ohjelmia.

Logon-verkkolehti >

Golden Rosycross Community >

Jos kiinnostuksesi henkistä tietä kohtaan heräsi, miten jatkat eteenpäin?

Kun olet vastaanottanut kaikki kahdeksan Tutkimusmatkaa ja tutustunut Kultaisen Ruusuristin toimintaan ja tavoitteisiin, olet lämpimästi tervetullut liittymään joukkoomme jäsenenä.

Jäsenhakemuslomake >