Gnostinen filosofia

Polariteeteista ykseyteen

Polariteeteista ykseyteen

Usein kuulee sanottavan: Olen elänyt väkevästi, elämäni on ollut myrskyisää, mutta en kadu mitään. Mitä ajatuksia tämä herättää? Miksi haavoitamme kaiken aika toisiamme ja itseämme? Voiko olla rehellinen ja samanaikaisesti olla puhumatta totta? Mitkä ovat “kohtaloonsa tyytymisen” kielteiset ja myönteiset seuraukset?

Mikrokosmoksen ydin

Mikrokosmoksen ydin

Sydämen ruusu, mikrokosmoksen ydin on ihmeellinen salaisuus, sisäisten arvojen aarrekammio. Usein sitä ei ole vielä löydetty, joten se täytyy ensin avata.

Kutsumus vapauteen

Kutsumus vapauteen

Jotta ihminen pystyy tulemaan tietoiseksi perinnöstään ja vapauttamaan sen tarvitaan Valoa alkuperäisestä elämän kentästä. Tätä Valoa on kaikkialla.

Mitä ylösnousemus on?

Mitä ylösnousemus on?

Tehtävänämme on mahdollistaa toisen, alkuperäisen, jonka kuvajaisia olemme, ylösnousemus. Uusi henkisielurakenne sisältyy siemenenä elämänjärjestelmäämme.

Alussa oli sana

Alussa oli sana

Sana on voima, luomus. Siinä on latautunutta voimaa, joka vahvistaa tai heikentää. Ajattelevan ihmiskunnan historia on yhteydessä sanaan.

Elävä sana

Elävä sana

Itseään puolustavan egon rakenne tuodaan kokonaisuudessaan totuuden Valon eteen, niin että oppisimme tuntemaan itsemme. Elävä sana lävistää ajallisuuden.

//To change logo link to the main site